Du er landet på Knivholder.dk, det helt rigtige sted at finde Xinzuo knivholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Xinzuo knivholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Xinzuo Magnetisk Knivholder Ahorn

  • Mærke: Xinzuo

Sidste produkt på vores liste er Xinzuo Magnetisk Knivholder Ahorn som vi har fundet til 248,95 hos Bazta.com.

Forhandlerens beskrivelse:
Mærke: Xinzuo, Model: CT-W, Type: Knivholder, Materiale: Ahorn, Mål: 40×6,5×2,1 cm, Vægt: 505g, Egenskaber: Har to rækker magneter for stærkere effekt til at holde knive og materialet er åndbart,…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Xinzuo Knivholder på listen er Xinzuo Magnetisk Knivholder Ahorn fra Bazta.com med en pris på 248.95. Billigste udvalgte Knivholder er Xinzuo Magnetisk Knivholder Ahorn som du kan købe for 248.95 hos Bazta.com. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Xinzuo Knivholder data og priser er hentet fra 1 butikker (Bazta.com). Alle Xinzuo Knivholder tilbud er opdateret i dag 26-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivholder: